gyd-architecture | 3D render of concept ideas
gyd-architecture | organic covered spaces
gyd architecture | elevations
gyd-architecture | plans and elevations
gyd-architecture | exploring structural canopies
gyd-architecture | exploring structural canopies
gyd-architecture | exploring structural canopies
gyd architecture | natural material finishes to extension

School extension

Location: Ashford, Kent
Architecture: School extension and refurbishment

gyd architecture working with Richard Bailey Architects on the regeneration of this local school. The works include a new entrance foyer leading to a vaulted multipurpose hall, linking the existing classrooms without the need to exit the building. This space can be used for teaching, sports, social activities and also a wet weather play area.

As part of the brief we were asked to explore the external spaces. This included circulation, planting and organic timber structures to provide interest and cover for the children.

 

Return to News