gyd-architecture | rear glazed extension
gyd-architecture | interal space with glazed opeings
gyd-architecture | modern kitchen and connected lounge

Contemporary Extension

Location: Canterbury, Kent
Architecture: Contemporary single storey extension

Our response to the client’s requirements to transform this typical semi-detached house in the heart of Canterbury. The challenge was to accommodate a kitchen, utility, shower room, eating area and garden room experience. Removing all the internal walls and increasing the floor area made this possible. Introducing large sliding windows has allowed for this much need family area to feel light and spacious all year round.

The large sliding doors to the side of the extension mean the kitchen-diner can become part of the outside space in warm weather.

Return to Portfolio